Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 2. 2016

Posedl Vaše dítě ďábel?

Máte doma nezverné dítko, které vypadá, jako by ho nestvořilo božské splynutí dvou osob, ale jakoby se do Vaší dělohy dostalo semeno ďáblovo? Pak si okamžitě přečtěte tento článek! Vaše dítě může býti infikován nečistou nemocí!

Pokud se u Vašeho dítěte začaly objevovat příznaky jako:

1) mluvení cizím jazykem,

2) odmítání chodit do kostela,

3) poruchy pozornosti,

4) přátelení se s temnými silami a

5) odmítání jíst zeleninu (hlavně pak brokolici),

pravděpodobně jej posedl ďábel. Nezoufejte, naše katedra inkvizice Vám nabízí bezplatnou pomoc v podobě podrobného návodu, jak tuto nepříjemnou situaci vyřešit. Nejprve se domluvte s Vaším knězem, kterého budete pro vymítání ďábla nutně potřebovat. Poté dostaňte Vaše dítě do kostela - pokud bude odmítat jít, nalákejte je na příslib černého kohouta, panenské krve, či nového kola. Pokud lest nebude úspěšná, dostaňte dítě do kostela násilím. Až se Vám podaří dítě do kostela dostat, můžete započít s vymítáním ďábla. Ponořte Vašemu dítěti hlavu do křtitelnice (v této fázi vymítání oceníte pomoc kněze, neboť ďábel ve vašem dítěti bude boží čistotě silně vzdorovat), po několika okamžicích se dítě začne třást a ošívat - to je z jeho těla boží silou vymítán ďábel. Pokračujte tak dlouho, dokud Vaše dítě bude vzdorovat (to může trvat až pět minut), poté je Vaše dítě očištěno od ďábelského sémě, jež v něm bylo zaseto. Je samozřejmostí, že dítě, které již jednou bylo ďáblem posedlé, je k posednutí náchylnější - proto je nutno pozorně sledovat jeho chování a ve chvíli, kdy opět začne odmítat jíst zeleninu, znovu provést očistný rituál.

Doufáme, že Vám naše rada pomohla ;)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ano

Jirka, 22. 2. 2016 22:38

Můj syn brokolici nesnáší. Svědcenou vodu nemám a do kostela ho nedostanu. Stačí mu položit hlavu do normální vody? Díky Jirka Svoboda.